Promoții de vară la Notino

Cu siguranță s-a întâmplat de multe ori sa ți se termine mai multe produse în aceeași perioadă, atât din produsele de make-up, cât și cele de skincare sau haicare. Câteva comenzi pe mai multe site-uri ar implica din start o sumă alocată doar costurilor de livrare, însă aici intervin site-urile precum Notino, unde găsim produse din mai multe categorii. Astfel, din banii pe care i-am fi dat pe transport putem achiziționa ceva în plus.

Indiferent de perioadă pe Notino găsim promoții, nu doar de Black Friday sau în anumite perioade de reduceri. În fiecare săptămână sunt adăugate noi coduri care ne scutesc de o parte din suma totală sau chiar de costul livrării.

In această săptămână prin intermediul codului minus10ro putem beneficia de o reducere de 10% la comenzi de peste 350 lei.

Fiind o perioadă în care cu toții plecăm în vacanțe, este clar și o perioadă în care trebuie să facem o serie de cumpărături.

Must-have pentru vacanțe sunt produsele cu SPF. Protecția solară trebuie să se găsească în bagajele noastre, indiferent dacă mergem la mare sau la munte. În acest sens putem apela la brand-uri precum Bioderma, Vichy sau La Roche Posay.

Pentru a mai scuti din spațiul de care clar avem nevoie putem merge pe varianta produselor mini, pentru travel. La Notino putem alcătui un kit de călătorie cu produse din orice categorie.

Într-o perioadă ca aceasta nu este foarte greu să ajungem la o comandă mai mare, fiind nevoie de multe produse. De asemenea merită sa profităm de promoții, niciodată nu strică!

Spor la shopping!

13 comentarii

Lasă un comentariu